Μεράκι– Πάθος– Επαγγελματισμός

Η φιλοσοφία μας

Αγαπάμε την δουλειά μας, έχουμε μεράκι για ότι φτιάχνουμε, είμαστε επαγγελματίες με πάθος για την τέχνη μας. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς για να σας προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στις ανάγκες σας. Όπως και στην δουλειά μας έτσι και στα υλικά μας δεν κάνουμε συμβιβασμούς, διαλέγουμε πάντα ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν ένα άρτιο και ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα.

Ποιοτικά υλικά

Επιλέγουμε πάντα ποιότητα

Πολυετής εμπειρία

10+ εμπειρίας στον κλάδο

Ανταγωνιστικές τιμές

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές

Ποιοι είμαστε

Στην LionstosTileSolutions αγαπάμε την δουλειά μας, έχουμε μεράκι για τα έργα που κάνουμε και θέλουμε πάντα να προσφέρουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για πάνω από 10 χρόνια, τοποθετούμε πλακάκια, κάνουμε έργα για θερμομονώσεις, τρίβουμε δάπεδα και φτιάχνουμε πλακόστρωτα. Η ενασχόληση μας με αυτές τις εργασίες δεν είναι ούτε προσωρινή ούτε τυχαία.

Είμαστε περήφανοι για κάθε έργο που παραδίδουμε, για κάνε άνθρωπο που χαμογελάει από χαρά όταν βλέπει το τελικό αποτέλεσμα και φυσικά είμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Δεν επαναπαυόμαστε όμως στην γνώση που έχουμε και στις τεχνικές που ξέρουμε. Προσπαθούμε πάντα να αποκτούμε νέες γνώσις στο αντικείμενο της δουλειάς μας για να σας προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις αλλά και έναν σύγχρονο εξοπλισμό που θα κάνει την ολοκλήρωση του έργου σας να είναι μια ομαλή και επιτυχημένη διαδικασία.

Σεβόμαστε την δουλειά μας και σεβόμαστε και τους πελάτες μας.

Συνεργάτες και προμηθευτές

Μεράκι– Πάθος– Επαγγελματισμός

Δείτε μερικά από τα έργα μας

Δείτε φωτογραφίες από διάφορα έργα που έχουμε αναλάβει και έχουμε ολοκληρώσει.